MealWings

Artykuły

Diet

NEW

Koper na zimę

Maksym

PREMIUM

@lekting

Trudność: Łatwa

1 Porcje

0.0

Koper na zimę

Czas gotowania

15 min.

Porcje

1

Trudność

Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdziesz na tę stronę!

Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.

O tym przepisie

Koperek najwygodniej jest umieścić w małych słoikach przeznaczonych na 1–2 porcje. Zimą można go stosować do zup, różnych gulaszów i sosów.

Lista składników

Wszystkich składników: 2

Porcje:

1.

Koperek - 500 g

2.

Sól - do smaku

Fakty o wartościach odżywczych

Porcje:

🥓

6%

Tłuszcz

3г

🍚

67%

Węglowodany

32г

🥩

27%

Białko

13г

🔥

190

Kcal

Średnia dzienna norma

* Obliczenia makroskładników gotowego posiłku dla 1 porcji

Kroki przygotowania

1

Krok 1

Koperek umyj, dokładnie osusz i posiekaj.

2

Krok 2

Wymieszaj koperek z solą, w zależności od proporcji - 0,5 łyżki. l. sól na 1 łyżkę. l. posiekany koperek.

3

Krok 3

Umieść mieszaninę w małych, wysterylizowanych słoikach i zamknij je w lodówce.

Smacznego!

Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku

Podobne przepisy

Ryż z kurczakiem i warzywami na patelni

Дарина Сіліна

2362

Kcal

91

Białko

96

Tłuszcz

274

Węglowodany

Komentarze

MealWings

Strona główna

Kontakt

Katalog przepisów


© 2025 MealWings / mealwings.com / Przepisy kulinarne | Przepisy krok po kroku ze ZDJĘCIAMI - MealWings

Wszystkie prawa zastrzeżone