Dodaj do planów
Czas przygotowania
5 min.
Czas gotowania
10 min.
Porcje
4
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Te chipsy serowe to szybkie, łatwe i pyszne, jednoskładnikowe, ketogeniczne chrupiące przekąski dla każdego, kto jest na diecie niskowęglowodanowej, bezzbożowej lub bezglutenowej.
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 1
Porcje:
Ser Cheddar pokruszony - 1 szklanka
Porcje:
🥓
Tłuszcz
67г
🍚
Węglowodany
6г
🥩
Białko
46г
🔥
Kcal
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłóż 2 blachy do pieczenia papierem pergaminowym.
Posiekaj dużą ilość sera.
Ułóż ser w 24 małych kopczykach na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 7 minut. Ostudzić przez 5 do 10 minut przed wyjęciem z blachy do pieczenia.
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku