PREMIUM
@lekting
Trudność: Łatwa
6 Porcje
5.0
1
Dodaj do planów
Dodaj do planów
Czas przygotowania
10 min.
Czas gotowania
20 min.
Porcje
6
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Fasolka szparagowa z czosnkiem i cebulą
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 4
Porcje:
Zielone fasolki - 250 g
Szalotka - 110 g
Zmielony czerwony pieprz - 6 g
Ocet jabłkowy 6% - 10 g
Porcje:
🥓
Tłuszcz
1г
🍚
Węglowodany
29г
🥩
Białko
8г
🔥
Kcal
Szalotka, fasola, obrany i posiekany czosnek
Cebulę podsmaż na oleju, dodaj czosnek, smaż przez 2 minuty
Dodać fasolę, pieprz, odrobinę wody i dusić 10 minut
Dodaj musztardę z ziarnami, gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut
Przyprawy do smaku (pieprz)
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku