PREMIUM
@lekting
Trudność: Łatwa
3 Porcje
4.0
1
Dodaj do planów
Dodaj do planów
Czas przygotowania
20 min.
Czas gotowania
20 min.
Porcje
3
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Zupa jarzynowa w bulionie mięsnym. Wszystkie warzywa i klopsiki włóż do wrzącego bulionu, gotuj przez 20 minut.
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 7
Porcje:
kalafior - 40 g
Zielone fasolki - 50 g
Mrożony zielony groszek - 50 g
Puree z brokułów - 90 g
Słodka czerwona papryka - 80 g
Kwaśna śmietana - do smaku
Marchewka - do smaku
Porcje:
🥓
Tłuszcz
20г
🍚
Węglowodany
34г
🥩
Białko
13г
🔥
Kcal
Do wrzącego bulionu włóż wszystkie warzywa i klopsiki.
Gotuj przez 20 minut Podawaj z zieleniną, gotowanym jajkiem i kwaśną śmietaną.
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku