Dodaj do planów
Czas gotowania
5 min.
Porcje
1
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Grubogłowa rybka na czarnym pieczywie z awokado
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 6
Porcje:
Chleb na zakwasie zbożowym Daniłowskiego - 30 szt.
Ogórek szklarniowy - 20 szt.
Marynowany srebrny karp - 30 szt.
Awokado - 1 szt.
Sezam - do smaku
Chleb - do smaku
Porcje:
🥓
Tłuszcz
126г
🍚
Węglowodany
290г
🥩
Białko
117г
🔥
Kcal
Pokrój kłodę flądry na cienkie plasterki, na chleb posmaruj puree z awokado, następnie rybę i ogórek, nasiona sezamu i kilka kropli syropu pomarańczowego, sos tom yang do smaku.
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku