MealWings

Artykuły

Kontakty

Diet

NEW

Tołpyga na czarnym chlebie

Maksym

PREMIUM

@lekting

Trudność: Łatwa

1 Porcje

5.0

1

Dodaj do planów


Tołpyga na czarnym chlebie

Dodaj do planów


Czas gotowania

5 min.

Porcje

1

Trudność

Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!

Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.

O tym przepisie

Grubogłowa rybka na czarnym pieczywie z awokado

Na listach u 0 osób

Gotuję

00%

Ugotowano

00%

Zaplanowano

00%

Lista składników

Wszystkich składników: 6

Porcje:

1.

Chleb na zakwasie zbożowym Daniłowskiego - 30 szt.

2.

Ogórek szklarniowy - 20 szt.

3.

Marynowany srebrny karp - 30 szt.

4.

Awokado - 1 szt.

5.

Sezam - do smaku

6.

Chleb - do smaku

Fakty żywieniowe

Porcje:

🥓

24%

Tłuszcz

126г

🍚

54%

Węglowodany

290г

🥩

22%

Białko

117г

🔥

2798

Kcal

Średnia dzienna norma

* Obliczenia makroskładników gotowego dania dla 1 porcji

Etapy przygotowania

1

Krok 1

Pokrój kłodę flądry na cienkie plasterki, na chleb posmaruj puree z awokado, następnie rybę i ogórek, nasiona sezamu i kilka kropli syropu pomarańczowego, sos tom yang do smaku.

Smacznego!

Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku

Podobne przepisy

Ostry zupa rybna z pomidorami: rozgrzewający smak zimy

Эмилия

1278

Kcal

109

Białko

42

Tłuszcz

121

Węglowodany

Komentarze

MealWings

Strona główna

Kontakt

Katalog przepisów


© 2025 MealWings / mealwings.com / Przepisy kulinarne | Przepisy krok po kroku ze ZDJĘCIAMI - MealWings

Wszystkie prawa zastrzeżone