MealWings

Artykuły

Kontakty

Diet

NEW

Serniki z błonnikiem w piekarniku

Maksym

PREMIUM

@lekting

Trudność: Łatwa

6 Porcje

5.0

1

Dodaj do planów


Serniki z błonnikiem w piekarniku

Dodaj do planów


Czas przygotowania

5 min.

Czas gotowania

25 min.

Porcje

6

Trudność

Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!

Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.

O tym przepisie

W razie potrzeby do masy twarogowej można dodać umyte i osuszone pestki rodzynek, posiekane suszone owoce, kandyzowaną cytrynę lub pomarańczę.

Na listach u 0 osób

Gotuję

00%

Ugotowano

00%

Zaplanowano

00%

Lista składników

Wszystkich składników: 4

Porcje:

1.

Twarożek 2% - 250 g

2.

Mleko 3,2% (pasteryzowane) - 50 g

3.

Słodzik Erytrol - 8 g

4.

Jajka - do smaku

Fakty żywieniowe

Porcje:

🥓

18%

Tłuszcz

16г

🍚

14%

Węglowodany

12г

🥩

68%

Białko

59г

🔥

431

Kcal

Średnia dzienna norma

* Obliczenia makroskładników gotowego dania dla 6 porcji

Etapy przygotowania

1

Krok 1

Dobrze wymieszaj odtłuszczony ser, błonnik, jajko, mleko i słodzik.

2

Krok 2

Powstałą masę wyłóż na blachę w formie ciastek, wcześniej przykryj powierzchnię folią lub papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika, piec w temperaturze 180 stopni przez 20-25 minut.

Smacznego!

Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku

Podobne przepisy

Odkryj smak Japonii: Rice curry – proste i aromatyczne danie

Дана

1586

Kcal

60

Białko

50

Tłuszcz

216

Węglowodany

Komentarze

MealWings

Strona główna

Kontakt

Katalog przepisów


© 2025 MealWings / mealwings.com / Przepisy kulinarne | Przepisy krok po kroku ze ZDJĘCIAMI - MealWings

Wszystkie prawa zastrzeżone