
Czas przygotowania
10 min.
Porcje
24
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR aparatem, a znajdziesz się na tej stronie!
Na iOS możesz użyć wbudowanego aparatu, na Androidzie musisz pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
To nadzienie z serka śmietankowego jest słodkie, aromatyzowane wanilią i zagęszczane żółtkiem jaja, aby uzyskać kremowe nadzienie stosowane w duńskich ciastach, drożdżówkach lub babeczkach.
Łącznie składników: 3
Porcje:
Ser topiony - 2 op.
Ekstrakt waniliowy - 1 łyżeczka
Cukier - do smaku
Porcje:
🥓
Tłuszcz
10г
🍚
Węglowodany
102г
🥩
Białko
2г
🔥
Kcal
Ubij serek śmietankowy i cukier w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego, aż masa będzie gładka i kremowa. Ubij żółtko i wanilię, aż do całkowitego połączenia. Przykryć i schłodzić w lodówce przed użyciem do pieczenia i pieczenia.
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku