PREMIUM
@lekting
Trudność: Łatwa
5 Porcje
5.0
1
Dodaj do planów
Dodaj do planów
Czas przygotowania
5 godz.
Czas gotowania
25 godz.
Porcje
5
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Wątróbka drobiowa z cebulą i mostkiem w śmietanie
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 3
Porcje:
Wątróbka z kurczaka - 500 g
Ziarna czarnego pieprzu - ⅕ g
Cebula - do smaku
Porcje:
🥓
Tłuszcz
32г
🍚
Węglowodany
13г
🥩
Białko
97г
🔥
Kcal
Wątróbkę drobiową pokroić na małe kawałki. Cebulę pokroić w półpierścienie. Mostek pokroić w małe paski.
Na patelnię lub rondelek włóż masło i smaż cebulę na przyjemny złoty kolor. Do cebuli dodajemy mostek i smażymy.
Dodaj wątróbkę drobiową do cebuli i smaż, aż będzie w połowie gotowa.
Dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku: sól, pieprz mielony. Gotuj na małym ogniu, aż będzie gotowe.
Podawać z dodatkiem warzyw. Smacznego.
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku