PREMIUM
@lekting
Trudność: Łatwa
1 Porcje
5.0
1
Dodaj do planów
Dodaj do planów
Czas przygotowania
10 min.
Czas gotowania
5 min.
Porcje
1
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Jajko ugotować na twardo, pomidora pokroić w kostkę, tuńczyka bez płynu i jajko roztrzepać widelcem na talerzu, drobno posiekać koperek, dodać starty ser, jogurt, mielony pieprz i odrobinę soli, wszystko wymieszać. Chleb pita pokroić na 3-4 kawałki o długości 20-30 cm i szerokości 10 cm, położyć 1 łyżkę na brzegu. łyżką farszu i zawiń kilka razy w kopertę.
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 4
Porcje:
Naturalny tuńczyk Maguro - 65 g
Koperek - 5 g
Ser Sulguni - 30 g
Jajko kurze (na twardo) - 1 szt.
Porcje:
🥓
Tłuszcz
17г
🍚
Węglowodany
0г
🥩
Białko
19г
🔥
Kcal
Jajko ugotować na twardo, pomidora pokroić w kostkę, tuńczyka bez płynu i jajko roztrzepać widelcem na talerzu, drobno posiekać koperek, dodać starty ser, jogurt, mielony pieprz i odrobinę soli, wszystko wymieszać. Chleb pita pokroić na 3-4 kawałki o długości 20-30 cm i szerokości 10 cm, położyć 1 łyżkę na brzegu. łyżką farszu i zawiń kilka razy w kopertę.
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku