PREMIUM
@lekting
Trudność: Łatwa
16 Porcje
3.0
1
Dodaj do planów
Dodaj do planów
Czas przygotowania
5 min.
Czas gotowania
10 min.
Porcje
16
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Ten przepis na dip miodowy to najlepszy domowy dip miodowo-czosnkowy, który doskonale nadaje się do maczania warzyw i jest łatwy do wykonania przy użyciu zaledwie 5 prostych składników.
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 4
Porcje:
Olej rzepakowy - 1 łyżka
Miód - do smaku
Keczup - do smaku
Sos sojowy - do smaku
Porcje:
🥓
Tłuszcz
16г
🍚
Węglowodany
109г
🥩
Białko
13г
🔥
Kcal
Rozgrzej olej na patelni z powłoką nieprzywierającą na średnim ogniu. Dodaj czosnek; gotować i mieszać, aż będzie przezroczysty, 3-4 minuty.
Dodać ketchup, miód i sos sojowy i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż smaki się połączą, około 5 minut.
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku