Dodaj do planów
Czas przygotowania
10 min.
Czas gotowania
10 min.
Porcje
1
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Orzeźwiający, wykwintny sok z czerwonej kapusty z przyjemną goryczką grejpfruta i aromatem pietruszki. Zawiera dużą ilość bioflawonoidów, przydatnych przy różnego rodzaju krwawieniach i łamliwości naczynek, sprzyja delikatnemu oczyszczaniu i odchudzaniu.
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 2
Porcje:
czerwona kapusta - 544 g
Grejpfrut - 123 g
Porcje:
🥓
Tłuszcz
0г
🍚
Węglowodany
49г
🥩
Białko
5г
🔥
Kcal
Dokładnie umyj kapustę. Usuń pierwsze liście. Dobrze umyj warzywa. Uwolnij grejpfruta z filmów.
Ze wszystkich składników wyciśnij sok i włóż go do lodówki, aby zaparzył i ostygł.
Wskazane jest, aby nie podawać na pusty żołądek. Przyjmowany wieczorem łagodzi zespół chronicznego zmęczenia.
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku