Dodaj do planów
Czas przygotowania
15 min.
Czas gotowania
25 min.
Porcje
5
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Mieszamy, przekładamy do foremek, pieczemy. Co może być prostszego! Smak potrawy jest znakomity!
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 7
Porcje:
Otręby owsiane - 50 g
Ziarna czarnego pieprzu - 1 g
Czosnek - do smaku
Sól - do smaku
Cukinia - do smaku
Cebula - do smaku
Bycze jaja - do smaku
Porcje:
🥓
Tłuszcz
25г
🍚
Węglowodany
68г
🥩
Białko
31г
🔥
Kcal
Cukinię, pieczarki i cebulę zmiksować, dodać jajka, mąkę otrębową (widziałam tę mąkę w „Aly” i od razu kupiłam) Sól, pieprz, dodaj suszony czosnek
Mieszać
Układać w formie naoliwionej, najlepiej piec w kokocie lub w małych garnkach. Ogólnie rzecz biorąc, w ceramice wsadowej. Wypróbowałam go także w silikonowej formie do babeczek. Okazało się, że nie jest to zbyt dobra opcja dalszej ekstrakcji gotowego produktu.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 25 minut.Jest pyszne zarówno na ciepło jak i na zimno. Smacznego!
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku