PREMIUM
@lekting
Trudność: Łatwa
5 Porcje
5.0
1
Dodaj do planów
Dodaj do planów
Czas przygotowania
10 min.
Czas gotowania
30 min.
Porcje
5
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Zupa fasolowa na bulionie z żeberek wołowych
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 5
Porcje:
Talerz grzybów 4 pory roku - 140 g
Fasola biała konserwowa - 240 g
Rosół wołowy - 1300 g
Ziemniak - do smaku
Marchewka - do smaku
Porcje:
🥓
Tłuszcz
4г
🍚
Węglowodany
80г
🥩
Białko
31г
🔥
Kcal
Do wrzącego bulionu włóż ziemniaki i marchewkę i gotuj przez 10 minut
Dodaj różne grzyby i fasolę
Gotuj przez 5 minut
Dodać mięso z żeberek wołowych
Gotuj przez 5 minut
Smacznego
Rosół z żeberek wołowych
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku