MealWings

Artykuły

Kontakty

Diet

NEW

Natychmiastowa czekoladowa twarda skorupa

Maksym

PREMIUM

@lekting

Trudność: Łatwa

32 Porcje

5.0

1

Dodaj do planów


Natychmiastowa czekoladowa twarda skorupa

Dodaj do planów


Czas przygotowania

5 min.

Czas gotowania

1 min.

Porcje

32

Trudność

Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!

Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.

O tym przepisie

Czekoladowa twarda skorupka błyskawiczna do polewania lodów jest cudownie chrupiąca i łatwa do przygotowania przy użyciu 2 prostych składników: czekolady i oleju kokosowego.

Na listach u 0 osób

Gotuję

00%

Ugotowano

00%

Zaplanowano

00%

Lista składników

Wszystkich składników: 2

Porcje:

1.

Półsłodka czekolada - 2 szklanka

2.

Olej kokosowy

Fakty żywieniowe

Porcje:

🥓

31%

Tłuszcz

120г

🍚

65%

Węglowodany

256г

🥩

4%

Białko

17г

🔥

1920

Kcal

Średnia dzienna norma

* Obliczenia makroskładników gotowego dania dla 32 porcji

Etapy przygotowania

1

Krok 1

Połącz kawałki czekolady i olej kokosowy w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej; podgrzewaj w kuchence mikrofalowej w 30-sekundowych odstępach, dobrze mieszając za każdym razem, aż mieszanina będzie gładka, od 1 do 2 minut. Mieszanie zajmuje około 1 minuty, aż do całkowitego wymieszania. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku.

Smacznego!

Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku

Podobne przepisy

Ostry zupa rybna z pomidorami: rozgrzewający smak zimy

Эмилия

1278

Kcal

109

Białko

42

Tłuszcz

121

Węglowodany

Komentarze

MealWings

Strona główna

Kontakt

Katalog przepisów


© 2025 MealWings / mealwings.com / Przepisy kulinarne | Przepisy krok po kroku ze ZDJĘCIAMI - MealWings

Wszystkie prawa zastrzeżone