PREMIUM
@lekting
Trudność: Łatwa
32 Porcje
5.0
1
Dodaj do planów
Dodaj do planów
Czas przygotowania
5 min.
Czas gotowania
1 min.
Porcje
32
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Czekoladowa twarda skorupka błyskawiczna do polewania lodów jest cudownie chrupiąca i łatwa do przygotowania przy użyciu 2 prostych składników: czekolady i oleju kokosowego.
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 2
Porcje:
Półsłodka czekolada - 2 szklanka
Olej kokosowy
Porcje:
🥓
Tłuszcz
120г
🍚
Węglowodany
256г
🥩
Białko
17г
🔥
Kcal
Połącz kawałki czekolady i olej kokosowy w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej; podgrzewaj w kuchence mikrofalowej w 30-sekundowych odstępach, dobrze mieszając za każdym razem, aż mieszanina będzie gładka, od 1 do 2 minut. Mieszanie zajmuje około 1 minuty, aż do całkowitego wymieszania. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku.
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku