PREMIUM
@lekting
Trudność: Łatwa
18 Porcje
5.0
1
Dodaj do planów
Dodaj do planów
Czas przygotowania
10 min.
Czas gotowania
20 min.
Porcje
18
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Dynia piżmowa duszona z cebulą i przyprawą do zbiorów leśnych
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 5
Porcje:
Gotowana cielęcina - 800 g
Świeży borowik - do smaku
Cebula - do smaku
Sól morska - do smaku
Pietruszka - do smaku
Porcje:
🥓
Tłuszcz
9г
🍚
Węglowodany
19г
🥩
Białko
253г
🔥
Kcal
Dynia piżmowa, cebula
Cebulę podsmaż na dwóch olejach
Dodać niesłodzoną maślankę (ja rozmroziłam)
Pieprz do smaku i dodać ulubione przyprawy (mam Kolekcję Leśną z solą morską, pietruszką, rozmarynem, tymiankiem, suszonymi grzybami i pieprzem)
Skład przypraw jest naturalny
Nadaje się do ryb, mięsa, warzyw
Mieszamy. Dusić przez 5-10 minut.
Czy normę cynku uzupełniam maślanką?
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku