PREMIUM
@lekting
Trudność: Łatwa
5 Porcje
4.0
1
Dodaj do planów
Dodaj do planów
Czas przygotowania
10 min.
Czas gotowania
10 min.
Porcje
5
Trudność
Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR kamerą i przejdź do tej strony!
Na iOS można użyć wbudowanej kamery, na Androidzie trzeba pobrać aplikację do skanowania kodów QR.
Suflet twarogowy z persymoną bez cukru
Na listach u 0 osób
Gotuję
Ugotowano
Zaplanowano
Wszystkich składników: 4
Porcje:
Persymona - 230 g
Twarożek 5% - 240 g
Mleko 3,2% (pasteryzowane) - 150 g
Jadalna żelatyna - 10 g
Porcje:
🥓
Tłuszcz
18г
🍚
Węglowodany
47г
🥩
Białko
55г
🔥
Kcal
Twarożek, mleko, persimmon, żelatyna
Obierz persimmon z rdzenia i skóry
Rozpuść żelatynę w gorącym mleku zgodnie z instrukcją
Wlać mieszaninę do twarogu z persymonami
Ubij blenderem (w razie potrzeby możesz dodać cukier, wanilię, sok z cytryny)
Przelać do foremek i wstawić do lodówki do stężenia.
Smacznego!?
Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku