MealWings

Artykuły

Diet

NEW

Suflet twarogowy z persymoną bez cukru

Maksym

PREMIUM

@lekting

Trudność: Łatwy

5 Porcje

4.0

1

Suflet twarogowy z persymoną bez cukru

Czas przygotowania

10 min.

Czas gotowania

10 min.

Porcje

5

Trudność

Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR aparatem, a znajdziesz się na tej stronie!

Nie chcesz przepisywać linku? Zeskanuj kod QR aparatem, a znajdziesz się na tej stronie!

Na iOS możesz użyć wbudowanego aparatu, na Androidzie musisz pobrać aplikację do skanowania kodów QR.

O przepisie

Suflet twarogowy z persymoną bez cukru

Lista składników

Łącznie składników: 4

Porcje:

1.

Persymona - 230 g

2.

Twarożek 5% - 240 g

3.

Mleko 3,2% (pasteryzowane) - 150 g

4.

Jadalna żelatyna - 10 g

Fakty żywieniowe

Porcje:

🥓

15%

Tłuszcz

18г

🍚

39%

Węglowodany

47г

🥩

46%

Białko

55г

🔥

567

Kcal

Dzienne wartości

* Obliczenia makroskładników gotowego dania dla 5 porcji

Kroki przygotowania

1

Krok 1

Twarożek, mleko, persimmon, żelatyna

Twarożek, mleko, persimmon, żelatyna
2

Krok 2

Obierz persimmon z rdzenia i skóry

Obierz persimmon z rdzenia i skóry
3

Krok 3

Rozpuść żelatynę w gorącym mleku zgodnie z instrukcją

Rozpuść żelatynę w gorącym mleku zgodnie z instrukcją
4

Krok 4

Wlać mieszaninę do twarogu z persymonami

Wlać mieszaninę do twarogu z persymonami
5

Krok 5

Ubij blenderem (w razie potrzeby możesz dodać cukier, wanilię, sok z cytryny)

Ubij blenderem (w razie potrzeby możesz dodać cukier, wanilię, sok z cytryny)
6

Krok 6

Przelać do foremek i wstawić do lodówki do stężenia.

Przelać do foremek i wstawić do lodówki do stężenia.
7

Krok 7

Smacznego!?

Smacznego!?

Smacznego!

Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku

Podobne przepisy

Wermiszel z kurczakiem i warzywami na patelni

Дарина Сіліна

1450

Kcal

38

Białko

77

Tłuszcz

151

Węglowodany

Komentarze

MealWings

Strona główna

Kontakt

Katalog przepisów


© 2025 MealWings / mealwings.com / Przepisy kulinarne | Przepisy kulinarne krok po kroku ze ZDJĘCIAMI - MealWings

Wszystkie prawa zastrzeżone